Een ervaren rij instructeur in Amersfoort

Ben je bezig om jezelf te oriĆ«nteren voor het zoeken naar een geschikte rijschool in de omgeving van Amersfoort? Informeer dan bij Rijschool Kooiman. Deze rijschool is al vele jaren actief met rij-opleidingen in Amersfoort en bieden mogelijkheden waarmee je snel en voordelig je rijbewijs kunt halen. De rijschool gebruikt nieuwe goed onderhouden auto’s en bieden zowel reguliere rij-opleidingen als spoedcursussen aan om het felbegeerde rijbewijs te halen.

Zowel normale als spoed rij-opleidingen

Rijschool Kooiman biedt zowel reguliere als spoedopleidingen aan. Een spoedcursus duurt 3 weken bij deze rijschool waarbij aangemerkt dient te worden dat nog korter wel mogelijk maar niet wenselijk is. Je hebt immers tijd nodig om de stof en de oefeningen die je moet leren eigen te maken. De ervaring leert dat 3 weken in dat geval een goede balans is. De normale rij-opleiding is uiteraard heel erg afhankelijk van de vorderingen van de cursist. Sommige leerlingen slagen al na 10 lesblokken van 2 uur, anderen doen daar wat langer over.

Ook een opfriscursus is mogelijk

Naast de opleidingen om het rijbewijs te halen bied Rijschool Kooiman ook mogelijkheden om een opfriscursus te volgen. Met deze cursus kan de cursist, die al in het bezit is van het rijbewijs, de kennis weer even opfrissen en eventueel extra vaardigheden aan te leren. Deze cursus is vooral ideaal voor bezitters van het rijbewijs die al langere tijd niet meer zelf auto hebben gereden en die zelfvertrouwen willen opdoen voordat ze weer zelfstandig de weg opgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *