Hebben labradors gedragsproblemen?

Het Labrador-ras staat bekend om zijn goedaardige en liefdevolle temperament dat meestal resulteert in een goed opgevoede hond. Maar het is een feit dat veel Labs op een bepaald moment in het leven gedragsproblemen ontwikkelen. . Abnormaal gedrag is meestal psychologisch.

Dit gedrag maakt geen deel uit van hun natuurlijke neigingen. Er zijn dingen die u kunt doen om op deze gebieden te helpen, maar u kunt ze niet alleen naar een beter voorkeursgedrag leiden. Meestal heeft u voor dit soort problemen professionele hulp nodig van een hondengedragsdeskundige of uw dierenarts. Je hebt iemand nodig die is opgeleid om de oorzaak van het probleem te vinden en je hond te helpen behandelen.

Gedragsproblemen in labradors kunnen normaal gesproken met succes worden opgelost. De kans is groot dat uw Labrador geen 'probleemhond' is en dat als u hulp zoekt, zijn gedrag drastisch kan worden verbeterd met training, of goed genoeg kan worden beheerd om u in staat te stellen vreedzaam samen te leven. Mijn zwarte lab is agressief rond puppy's, hij is 3 in aug en ok met oudere honden, maar puppy's die hij probeert te pakken en te trekken, ik moet hem meestal wegslepen. Hij is ook thuis zo'n zachte hond.

Mijn 3-jarige lab is begonnen met winnen en van haar eten zeurt ze alleen met speelgoed, het is nog maar twee dagen geleden dat ze drinkt en alleen in het park speelt. Op deze leeftijd leert je Lab hoe je een puppy kunt worden omdat hun zintuigen zich snel ontwikkelen. Verras hun gevoelige oren echter niet met harde geluiden. Toevallige bekrachtiging is wanneer u sympathiseert met en het onvermogen van uw Labrador om zijn urine vast te houden excuseert, en hij begint het te gebruiken als een manier om sympathie van u te vinden.

Hoewel de acties van eigenaren, met name onvoldoende socialisatie, training, lichaamsbeweging en begeleiding, de meeste gedragsproblemen van Labrador veroorzaken, kunnen sommige te wijten zijn aan genetica en kunnen onderliggende gezondheidsproblemen andere veroorzaken. Een goede socialisatie bestaat uit het blootstellen van je Labrador aan veel verschillende omgevingen waar hij leert hoe hij positief kan omgaan met andere mensen en dieren. Om te voorkomen dat uw Labrador urine binnen markeert, castreert terwijl u jong bent, nieuwe en onbekende items buiten bereik houdt, toezicht houdt op uw hond of gebruikt u een krat. Bovendien kan elk Labrador-gedragsprobleem waarvan u denkt dat uw geliefde huisdier vertoont, het gevolg zijn van iets verkeerds of iets nieuws in de routine of gezondheid van uw Lab.

Labradors zijn een sportief ras, gemaakt voor het leven buiten het reizen van grote afstanden, hardlopen, springen en zwemmen door zwaar terrein, werken met en ophalen voor hun eigenaren. Er zijn mensen die kennels van jachthonden of werkhonden en dergelijke houden, en die kennels zijn externe structuren, maar ze zijn gebouwd om bestand te zijn tegen temperaturen of weer of bestaande in het gebied, je moet niet zo'n dramatische verandering in het leven van je hond aanbrengen en verwachten dat hun gedrag zal blijven bestaan. hetzelfde. Uw Labrador kan gedragsproblemen vertonen als gevolg van medische problemen, fysiek, psychologisch of beide.

.

Leave Reply

All fileds with * are required