Hoe lang kan een lab alleen thuis blijven?

Labradors kunnen niet langer dan 4 uur alleen worden gelaten omdat ze verlatingsangst kunnen hebben. Labpups moeten nog minder worden achtergelaten - een uur voor elke maand - opnieuw tot 4 uur. Labs mogen zeker niet 8 uur of de hele dag worden achtergelaten, omdat ze destructief en angstig worden. labradors mogen niet langer dan 3-4 uur per keer alleen worden gelaten.

Deze periode is echter niet consistent gedurende hun hele leven. Puppy's jonger dan 3 maanden mogen slechts één uur per maand alleen zijn. Senior Labs hebben mogelijk minder tijd alleen nodig vanwege gezondheidscomplicaties. De meeste goed aangepaste volwassen Labradors kunnen het verdragen dat ze af en toe 6 tot 8 uur alleen worden gelaten.

Technisch gezien kun je een labrador retriever 8 uur alleen laten, maar je moet het niet regelmatig doen. In eenhondenhuizen of met mensgerichte honden, zoals de Labrador, is het niet ongebruikelijk om Labradors te vinden die een sterke afhankelijkheid van hun baasjes hebben ontwikkeld. Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Houd er rekening mee dat deze honden erg persoonsgericht zijn en het op zichzelf niet goed doen in de natuur, dus het is belangrijk dat u de juiste dingen doet om uw lab comfortabel te houden om alleen te zijn.

Als een Labrador echter wordt opgevoed om het alleen te kunnen redden, kan hij het veel beter tolereren om alleen te zijn. Nu heb ik een nieuwe puppy Labrador (11 weken jong) en ik heb hetzelfde schema voor hem gepland zonder twijfel. Als u zich geen kinderopvang of een hondenuitloper kunt veroorloven en niemand heeft om u te helpen, dan is dit op dit moment misschien niet het beste moment om een Labrador in uw leven te brengen. Als je echt een Labrador wilt en bereid bent er geld en tijd mee door te brengen, zul je een manier vinden om het te laten werken.

Natuurlijk zijn er mensen die fulltime werken en hun honden alleen thuis laten, maar ze nemen bepaalde maatregelen om ervoor te zorgen dat hun Labradors zich niet vervelen. Gelukkig zijn Labradors niet de meest veeleisende honden van alle rassen, maar ze zijn ook niet de minst veeleisend. Veel senior Labradors die worstelen met gezondheidsproblemen (vooral degenen die hun zicht of gehoor beïnvloeden) zullen meer vertrouwen op hun eigenaren voor veiligheid en comfort. Een van de zorgen die ik had toen ik een Labrador overwoog, was het feit dat zowel mijn vrouw als ik een fulltime baan hebben.

Labradors mogen niet langer dan 8 uur alleen worden gelaten vanwege hun gevoeligheid voor verlatingsangst. Een Labrador-puppy mee naar huis nemen is een spannend avontuur voor jou, maar voor je puppy kunnen de nieuwe mensen en plaatsen een beetje overweldigend zijn. Weten hoeveel tijd alleen een Labrador kan verdragen, is essentieel om gemoedsrust te garanderen wanneer eigenaren gedwongen worden hun Labradors thuis te laten.

Leave Reply

All fileds with * are required