Kunnen labradors iets eten?

Het is bekend dat laboratoria veel en snel eten. Veel Labradors eten alles wat ze krijgen. En sommigen eten misschien zelfs dingen die ze niet zouden moeten eten, zoals eten van je aanrecht en het afval sluipen. Ze kunnen ook dingen eten die ze niet zouden moeten eten, zoals huishoudelijke artikelen, speelgoed, sokken, stenen, poep en dode dingen die ze tijdens wandelingen vinden.

Dus, waarom eet mijn Labrador alles? Mogelijke redenen zijn dat het niet genoeg wordt gevoerd, het niet de juiste voedingsstoffen in zijn dieet krijgt, het ziek is, gestrest is of verlatingsangst heeft. Soms is Labradors die alles eten een teken dat ze ziek zijn. Labradors zijn vatbaar voor bepaalde gezondheidsrisico's, waaronder hypothyreoïdie, wat leidt tot honger en obesitas. Als uw Labrador te veel eet, vooral dingen die ze niet zouden moeten doen, breng ze dan naar de dierenarts.

Labradors kunnen wat menselijk voedsel eten - meestal mager vlees en vis, zoals rundvlees, kip, varkensvlees, eend, kalkoen, zalm en tonijn. Ze kunnen ook wat fruit en groenten eten, gewone witte rijst en pasta, sommige zuivelproducten, zoals yoghurt en wat noten. Alle lekkernijen moeten met mate worden gevoerd. Heb je je ooit afgevraagd welk voedsel labradors kunnen eten? Welnu, als u droog hondenvoer van hoge kwaliteit voert, heeft uw hond niets anders nodig.

Aan de andere kant wilt u soms een speciale traktatie geven of uw droog hondenvoer niet bij u hebben. In die tijd is het goed om te weten wat veilig is en wat niet. Dit bericht laat je een aantal redenen zien waarom je Labrador alles eet en wat je kunt doen om het te stoppen. We weten wel dat honden moeite hebben met het verteren van sommige zuivelproducten (merk op dat er geen ijs op deze lijst staat van wat voedsel Labradors kunnen eten).

Een deel van de reden dat ze graag op zoek zijn naar voedsel, is hun retrieverachtergrond die is gefokt om voedsel te vinden, voor laboratoria is een deel van het plezier van eten allemaal in de jacht, zegt Petty. Je Labrador eet misschien dingen die ze niet zouden moeten eten omdat ze niets anders te doen hebben om zichzelf bezig te houden. Tonijnvis en makreel zijn uitstekende menselijke voeding voor je Labrador, en samen met zalm is mijn hond er dol op. De wetenschappers begonnen met een eerste cohort van 15 zwaarlijvige en 18 magere Labradors en analyseerden de genetische verschillen in drie obesitasgerelateerde genen, waarvan ook bekend is dat ze een gewichtsregulerend effect hebben bij mensen - ze ontdekten dat een DNA-deletie, of mutatie, bij het POMC-gen vaker voorkwam bij zwaarlijvige Labradors dan de magere honden.

Ze zei echter dat verder onderzoek met Labrador retriever-puppy's nodig was om de omvang van POMC-controle op eet- en trainingsgedrag te bepalen. Terwijl je deze vrij grote lijst met voedsel doorneemt dat Labradors kunnen eten, onthoud dan dat het altijd het beste is om langzaam iets nieuws aan het dieet van je hond toe te voegen gedurende een paar dagen. Labradors hebben de neiging om dik te worden, en cashewnoten kunnen dat probleem verergeren als je niet oppast. Als je Labrador echter te veel eet, de hele tijd honger lijkt of dingen eet die ze niet zouden moeten eten, is er waarschijnlijk iets anders in het spel.

Deze hoogwaardige eiwittraktatie is een geweldig menselijk voedsel waar je Labrador dol op zal zijn, zolang het maar met mate wordt gegeven, omdat het veel calorieën en vet bevat. Hoewel dit je niet elk voedsel zal vertellen dat Labradors kunnen eten, heb je een goed idee van een aantal speciale lekkernijen die de motor van je pup zullen doen draaien. Als je ooit een Labrador hebt gehad of met iemand hebt gesproken die dat wel doet, weet je al dat Labradors berucht zijn omdat ze alles, alles, de hele tijd eten.

Leave Reply

All fileds with * are required