Kunnen labradors smerig zijn?

De realiteit is dat er individuele labradors zijn die reactief zijn en soms agressief gedrag gebruiken. Volgens een recent gepubliceerd tijdschrift hebben verschillende rassen verschillende agressieniveaus. Labrador retrievers zijn echter over het algemeen niet agressief. Het is niet in hun natuurlijke temperament om dat te zijn.

Het zijn vriendelijke, warme en gastvrije honden die gehecht raken aan hun baasjes. Toch zullen sommigen soms bijten en schade toebrengen. Nadat je hebt vastgesteld dat dit anders is dan hen, lees dan verder om erachter te komen waarom ze agressief kunnen zijn. Als kers op de taart ontdek je de gouden tips over hoe je met een agressieve moet omgaan.

Gewetenloze fokpraktijken die niet op temperament zijn gericht, kunnen ertoe leiden dat normaal zeer vriendelijke rassen agressief of angstig worden. De enige hond die actief mijn pitbull-mix provoceert. Ik denk dat de eigenaar de schuld heeft - ze lijkt de kerel niet genoeg te oefenen, en hij is bijna altijd vastgebonden als we voorbij lopen. Ik ben er vrij zeker van dat als hij ooit loskomt, ik een smerig hondengevecht moet afhandelen.

Angst, leeftijd, gezondheidsproblemen en eerdere slechte ervaringen kunnen honden doodsbang maken voor water. Uw Labrador kan's nachts blaffen om u te waarschuwen voor een gevaar of als hij angstig, angstig of puur aandacht wil. Hoewel de reden van uw Labrador om op deze manieren te vocaliseren kan variëren, is het essentieel om te begrijpen waarom. Labrador retrievers zijn gemakkelijk te trainen, ze zijn geweldige metgezellen voor kinderen, en het is zelfs bekend dat ze vriendschap sluiten met de familiekat.

Je Labrador zal uiteindelijk een manier vinden om zichzelf te amuseren, wat zou kunnen betekenen dat je een „chase my tail game” speelt. Wanneer je Labrador naar je blaft, en vooral, als hij ook naar je staart, staat dit bekend als blaffen van de vraag. Labradors likken vanwege gedragsredenen, waaronder het tonen van genegenheid, op zoek naar aandacht, opwinding, verveling of stress, verzorging, gewoonte, natuurlijk verkennend gedrag van puppy's, of ze houden van de smaak. Maar het echte probleem is dat eigenaren gewoon niet weten of zich niet herinneren wat het eigenlijk betekent om een hond te zijn en wat de natuurlijke instincten, drijfveren en gedragingen zijn voor een Labrador, het hondenras dat ze hebben gekozen.

De afgelopen 31 jaar heeft de labrador retriever de felbegeerde toppositie opgeëist op de jaarlijkse lijst van de American Kennel Club (AKC) van de meest populaire hondenrassen in de Verenigde Staten. Labradors huilen om vele redenen, zoals u waarschuwen voor een gevaar dat ze kunnen voelen of reageren op een andere huilende hond in de buurt. Labradors likken je gezicht om genegenheid en vreugde te tonen, om onderwerping te tonen, aandacht te krijgen, om je te vertellen dat ze honger hebben, voor geruststelling, om je te troosten, en omdat ze van de smaak houden. Toevallige bekrachtiging is wanneer u sympathiseert met en het onvermogen van uw Labrador om zijn urine vast te houden excuseert, en hij begint het te gebruiken als een manier om sympathie van u te vinden.

Je Labrador blaft naar je (vraag blaffen) om verschillende dingen met je te communiceren, vooral als hij je aandacht wil trekken of iets specifieks van je wil krijgen, zoals eten, spelen of naar buiten gaan. Staren is normaal hondengedrag, maar je moet in staat zijn om de communicatieberichten van je Labrador te lezen van zijn staren. Labrador retrievers zijn meestal zachtaardige, relaxte honden, maar dat betekent niet dat ze niet in staat zijn tot agressie.

Leave Reply

All fileds with * are required