Op welke leeftijd kalmeren labradors?

Labs beginnen pas ergens tussen de twee en vier jaar te „settelen”. Een paar labradors zijn stil en kalmerend vanaf de vroege puppytijd, en een paar anderen stuiteren puppymaniakken tot ver op hoge leeftijd, maar over het algemeen kun je verwachten dat mentale rijping plaatsvindt tussen de twee en vier jaar oud. Zoals eerder vermeld, zouden Labradors uiteindelijk kalmeren naarmate ze ouder worden. Verwacht echter niet dat ze snel volwassen zullen zijn.

Een tweejarige Labrador is nog steeds een puppy met veel energie en uitbundigheid. Dus als je wilt weten of Labradors echt kalmeren, zijn er een paar dingen die je moet begrijpen. Ja, Labradors zullen meestal beginnen met de overgang uit de puppyfase rond twee jaar oud. Ze blijven nog steeds erg actief als het tijd is om buiten te spelen, maar je zou binnenshuis een veel rustiger temperament moeten opmerken.

Regelmatige, dagelijkse lichaamsbeweging helpt bij de overmatige hyperactiviteit. Met de juiste behandelingstechnieken beginnen de meeste jonge Labradors rond hun eerste verjaardag te kalmeren. En zijn redelijk 'gesetteld' in temperament tegen de tijd dat ze achttien maanden oud zijn. Geen twee honden zijn hetzelfde, maar gemiddeld kalmeren de meeste Labradors tussen de leeftijd van 2-4 jaar oud.

Deze ontwikkelingsperiode duurt van 6 tot 18 maanden en kan bij sommige honden tot 2 jaar duren. Na het lezen van het leeftijdsgewijze gedrag van een Labrador, heb je misschien een idee, wanneer kalmeren laboratoriumpuppy's. Ja, je kunt merken dat Labs een beetje kalmeert tijdens de volwassen volwassen fase. Bied je Labrador-traktaties aan en aai hem of haar als ze kalm zijn, vooral als gasten bij je thuis zijn.

Zorg er buiten voor dat je spullen meeneemt die je Labrador kunnen helpen om een deel van zijn of haar energie af te werken, zoals frisbees of een apporteerspel. Als u uw hond ziet ontspannen en vredig zijn, neem dan een traktatie en geef het aan uw Labrador en wijs hem of haar erop dat ze zo kalm zijn. Als je Labrador zijn energie niet verbrandt door speeltijd of lichaamsbeweging, zullen ze andere manieren vinden om op te treden. Als je labrador retriever een puppy is, zullen ze erg hyper zijn en zullen ze graag op meubels springen, op mensen springen, op dingen kauwen en dingen omver slaan.

Door de stappen te volgen, kunt u uw hond trainen om kalm te zijn en een band tussen u en uw Labrador te creëren die nooit zal worden verbroken. Als uw laboratorium te actief is of als u een van de bovenstaande symptomen bij uw Labrador waarneemt, is dit het moment waarop uw hond uw hulp nodig heeft. Wanneer je je Labrador verslijt met leuke oefeningen en hersenspelletjes, zal je Labrador hun gedrag binnenshuis beginnen te verbeteren en zal hij rustiger zijn als je thuis bent. Maar als je Labrador al anderhalve kilometer loopt bij het zien van de tondeuse, is het nooit te laat om ze te helpen kalmeren voor het knippen van nagels.

Als u zich in situaties bevindt waarin u bang of nerveus bent, kan uw Labrador besluiten dat hij of zij ook bang of nerveus is. Voor eigenaren van niet-gesteriliseerde vrouwelijke Labradors zal krols worden een kenmerk van je leven zijn vanaf ongeveer de leeftijd van 10 maanden.

Leave Reply

All fileds with * are required