Wat labrador eet?

. Ze kunnen ook fruit en groenten eten, zoals appels, aardbeien, wortelen, erwten en pompoen. Eieren, gewone witte rijst, pasta, yoghurt, kaas en havermout staan ook op het menu, 4 dagen geleden kunnen labradors een reeks voedingsmiddelen eten die volkomen veilig en gezond zijn. Het antwoord hangt af van de leeftijd van uw hond.

Adult Labs kunnen bijna ELK droog of nat voedsel van hoge kwaliteit eten. Ga voor meer opties naar de pagina met beste puppyvoeding van The Dog Food Advisor. Pindakaas zit vol met eiwitten, vitamine B, vitamine E, gezonde vetten en meer. Als je lab lactosetolerant is, zullen ze het heerlijk vinden om op kaas te snacken.

Verrassend genoeg is zalm een geweldige snack voor honden. Het bevat veel eiwitten en omega 3-vetzuren, die het immuunsysteem van je Lab versterken en hun vacht glanzend en gezond houden. Zorg er wel voor dat je ze alleen gekookte zalm geeft. Je kunt ook zalmolie in hun gewone voeding doen.

Babywortelen zijn een geweldige caloriearme traktatie voor Labradors, omdat ze vol vitamines zitten. Bovendien is het goed voor hun tanden, dus Labpups kunnen tijdens hun tandjesfase op babyworteltjes snacken. Een andere gezonde snack vol eiwitten waar je labrador retriever misschien dol op is, zijn eieren. Als je hun eieren roert, zorg er dan voor dat je geen olie of boter gebruikt.

Gebruik gewoon een pan met antiaanbaklaag om de eieren te koken. Yoghurt bevat veel eiwitten, calcium en probiotica die geweldig zijn voor je Labrador. Denk je dat je hond zijn adem moet opfrissen? Laat ze kauwen op wat plakjes appel om hun adem op te frissen en overtollig residu op hun tanden te verwijderen. Appels zijn een geweldige traktatie voor je retriever.

Je kunt je hond niet zomaar een volle appel geven. Hoewel appels veel vitamines, mineralen en antioxidanten bevatten, bevatten de zaden cyanide. In grote hoeveelheden is cyanide giftig. Dit is nooit bewezen, dus neem het voor wat het waard is.

Bananen bevatten een aanzienlijke hoeveelheid vezels. Vezels tot op zekere hoogte kunnen het spijsverteringsstelsel van uw retriever helpen. Overmatige hoeveelheden vezels veroorzaken zelfs constipatie bij honden. In tegenstelling tot de appels of watermeloenen is er geen speciale voorbereiding vereist met deze lekkernijen.

Dit maakt ze een uitstekende traktatie voor je Labrador of Golden Retriever. Honden kunnen wortels eten, gekookt of rauw. Het is een goed idee om ze in kleine stukjes te snijden om verstikkingsproblemen te voorkomen. Net als de bosbessen bevatten ze erg weinig calorieën.

Zoals de meeste noten bevatten cashewnoten veel vet en calorieën. Als je ze aan je hond moet geven, zorg er dan voor dat je ze beperkt. Labradors hebben de neiging om dik te worden, en cashewnoten kunnen dat probleem verergeren als je niet oppast. Vis is goed voor je hond, maar er is wat extra voorbereiding die je moet doorlopen om alle kleine botten te verwijderen.

Sardines zijn geweldig omdat hun zachte botten daadwerkelijk oplossen in de maag van uw hond en een verhoogde hoeveelheid calcium geven. Geef je retriever geen kalkoenbotten. Botten van pluimvee hebben meer kans om de darmen te versplinteren en blokkeren of scheuren. Idealiter moet u er echter voor zorgen dat u met een dierenarts praat voordat u het beste dieet voor uw Labrador kiest.

Zoals hierboven vermeld, moet u advies inwinnen bij uw dierenarts of een voedingsdeskundige voor huisdieren als u ervoor kiest om een zelfgeproduceerd dieet te voeren, rauw of een mix van droog en nat, om ervoor te zorgen dat uw Labrador de juiste voedingsstoffen en calorieën binnenkrijgt. Hoewel dit je niet elk voedsel zal vertellen dat Labradors kunnen eten, heb je een goed idee van een aantal speciale lekkernijen die de motor van je pup zullen doen draaien. Maar Labradors zijn natuurlijke retrievers, dus vinden ze het leuk om hun voedsel te zoeken als dat een mogelijkheid is. Sommige mensen geloven nu dat rauw vlees het beste voer is voor Labrador Retrievers en vele andere hondenrassen.

Daarom, als u ervoor kiest om uw Lab een droog of nat voedseldieet te geven, controleer dan altijd de verpakking, want dit is de sleutel om aan al uw behoeften van Labrador te voldoen. We zien veel Labradors met overgewicht, omdat sommige eigenaren de balans tussen voedsel en lichaamsbeweging niet helemaal goed hebben. Een veel vaker voorkomend probleem bij Labradors, is de hond die zijn diner in een oogwenk spot en dan om meer smeekt met smeekende ogen. .

Leave Reply

All fileds with * are required