Wat moet ik weten voordat ik een labrador koop?

Mijn familie heeft al tientallen jaren Labs, vaak twee tegelijk, we houden van de grote prachtige Labs. Het zijn ook uitstekende waakhonden. Degene is nu bijna 13 en is een huishond geweest. We hebben een mooie omheinde tuin en als metgezel ook een prachtige mopshond.

Ze zijn erg verwend en erg liefdevol. Bijna iedereen, familielid, buurman en vrienden hebben honden. Geen betere manier om geld uit te geven, ze zijn elke cent waard. We verwennen allemaal onze honden maar krijgen er zoveel liefde voor terug.

Wees klaar om je huisdieren veel liefde te geven en behoorlijk wat geld uit te geven. Je wordt elke dag met liefde beloond. We hebben een yorkie theekop ze is 10 jaar oud mijn zoon wil een zwart lab is dit een goed idee om een andere hond een zwart puppylab te hebben? Wat zijn de voor- en nadelen van het hebben van 2 honden? Ik had een geel lab en bracht eerst een Yorkie mee naar huis, mijn lab gromde en probeerde het te laten zien wie de baas is, het duurde 2 weken en het waren besties mijn lab is sindsdien voorbij en ik heb 6 yorkies nu ik hou van meerdere honden ze houden elkaar gezelschap. Zelfs een Labrador met mogelijk milde gezondheidsproblemen of een genetische marker voor netvliesproblemen is het overwegen waard om te adopteren.

De oogproblemen kunnen pas aan het einde van het leven van de hond ontstaan. labradors leven gemiddeld ongeveer 13 jaar. Het is nog steeds de moeite waard om een mislukte hulphond te redden. Je zou ook een leven kunnen redden.

Labradors zijn geen geweldige waakhonden, in tegenstelling tot de kleinere, meer nerveuze terriërrassen. Ze blaffen soms van harde geluiden, maar ze zijn niet zo territoriaal als hun terriër, broers en zussen. Ze zijn erg gemakkelijk in de omgang en vertrouwen op vreemden (zie punt 1 hierboven) en kunnen vrij gemakkelijk worden ontvoerd. Labradors blijven puppyachtig tot ze ongeveer 2 tot 3 jaar oud zijn, wat iets langer is dan andere rassen, met name de kleinere rassen zoals Jack Russell of Terrier-type honden, die veel sneller volwassen worden.

In de jaren 1830 importeerden leden van de Britse aristocratie labradors uit Newfoundland, Canada om ze te gebruiken als „geweerhonden” om jagers te helpen en watervogels handmatig op te halen. Hier zijn 10 dingen die u moet overwegen voordat u een Hokkaido-puppy krijgt. Hier zijn 11 dingen die je moet weten over Australian Cobberdogs. Labs zijn intelligent en willen graag behagen, ze houden ervan om nieuwe dingen te leren en iets anders te proberen dat hen gelukkig maakt.

Bovenaan de „10 dingen die je moet weten voordat je een Labrador-lijst bezit, is dat laboratoria enorme persoonlijkheden hebben. Labrador retrievers zijn gelukkig, lief en loyaal. Wees voorbereid om begroet te worden met een kwispelende staart en grenzeloze energie wanneer je door de deur loopt, zelfs als je alleen maar weg bent geweest voor een snelle boodschap. De belichaming van „de beste vriend van de mens, labs houden ervan om gezinsactiviteiten te ondernemen, zoals apporteren, zwemmen of wandelen.

Het vinden van een mooie, gezonde stamboom Labrador-puppy vereist planning en geduld. Het kopen van een Labrador van een slechte fokker kan je achterlaten met een hond met een hele reeks gezondheidscomplicaties langs de lijn. Het kopen van een Labrador is niet alleen een kwestie van de aankoopprijs van een Lab-puppy, hoewel dat natuurlijk belangrijk is. Een labrador retriever is een vriendelijke hond en als u een Labrador retriever koopt, zullen deze punten uiterst nuttig zijn.

Als je een Chocolate Labrador Retriever van een goede fokker koopt, is de kans groot dat ze net zo gezond zijn als een geel of zwart Lab. Dit budget omvat niet alleen de kosten van het kopen van een Labrador Retriever, maar ook de lopende kosten van het bezitten van een hond. Ik vind het geweldig dat je alles hebt uitgelegd waar rekening mee moet worden gehouden voordat je een labrador koopt, vooral de tijd en ruimte die je ze moet geven om zich geliefd en vrij te voelen. Deze kopersgids is lang en bevat veel informatie over waar je een goede fokker kunt vinden, tot welke problemen je kunt tegenkomen en de geschiedenis van de Labrador.

Je vraagt je misschien af hoeveel het kost om een Labrador gelukkig en gezond te houden, en welke prijs je moet betalen om een puppy te kopen. Maar hoe vertel je een goede fokker van een slechte fokker, en waar moet je op letten bij het kopen van een Labrador-puppy?. Dus waarom ben je geïnteresseerd in het kopen van een Labrador Retriever? Is dit hondenras echt iets voor jou? Dit zijn eenvoudige vragen waarover u het antwoord moet weten. .

Leave Reply

All fileds with * are required