Welk menselijk voedsel kunnen labradors eten?

Labradors kunnen wat menselijk voedsel eten - meestal mager vlees en vis, zoals rundvlees, kip, varkensvlees, eend, kalkoen, zalm en tonijn. Ze kunnen ook wat fruit en groenten eten, gewone witte rijst en pasta, sommige zuivelproducten, zoals yoghurt en wat noten. Alle lekkernijen moeten met mate worden gevoerd. Wortelen zijn een gezond voer voor honden.

Kauwen op wortels kan tandplak van hun tanden helpen verwijderen en anderszins een goede tandgezondheid bevorderen. Wortelen zijn ook een goede bron van vitamine A, wat gunstig is voor het immuunsysteem, de huid en de vacht van een hond. Appels leveren veel belangrijke vitamines voor honden, waaronder vitamine A en C. Appels zijn ook een goede bron van vezels, die kunnen helpen bij het reguleren van de spijsvertering van een hond.

Het eten van rottende appels kan echter leiden tot alcoholvergiftiging bij honden. Gekookte, gewone witte rijst kan een goede optie zijn voor een hond met maagklachten, omdat het gemakkelijk verteerbaar is en ontlasting helpt binden. Witte rijst kan de bloedsuikerspiegel echter doen stijgen, dus honden met diabetes mogen het maar in kleine hoeveelheden eten. Zuivelproducten, zoals melk, kaas en yoghurt, zijn veilig voor honden om in zeer kleine hoeveelheden te hebben.

Honden met lactose-intolerantie mogen geen zuivelproducten eten. Tekenen van lactose-intoleranties zijn diarree of braken na het nuttigen van iets dat zuivel bevat. Het is belangrijk om vis te koken voordat je hem aan een hond voert, omdat ongekookte vis schadelijke parasieten kan bevatten. Gewone, gekookte kip zonder kruiden is een goede optie als een hond maagklachten heeft.

Ongezouten pindakaas zonder toegevoegde suiker of zoetstoffen is veilig voor honden om met mate te eten. Pindakaas bevat veel nuttige elementen, waaronder vitamine E en B, niacine, gezonde vetten en eiwitten. Het is echter van vitaal belang om te controleren of de pindakaas geen zoetstof bevat die xylitol wordt genoemd, die zeer giftig is voor honden. Gewone popcorn, zonder zout, boter of suiker, kan een voedingstraktatie zijn voor honden.

Zowel rauwe als gekookte wortelen zijn veilig voor uw hond om te eten. Wortelen bevatten weinig calorieën en een goede bron van vitamines, mineralen en vezels. Hierdoor zijn ze een zeer gezonde voeding voor uw hond om op te snacken (. Voordat u wortels aan uw hond voert, moet u ze in hapklare stukjes snijden om verstikking te voorkomen.

Overmatige zoutinname kan leiden tot zoutvergiftiging of watergebrek bij honden, wat kan leiden tot braken, diarree, braken en toevallen. In ernstige gevallen kunnen grote hoeveelheden zout fataal zijn (. Dit komt omdat chocolade theobromine en cafeïne bevat, twee stimulerende middelen die honden niet efficiënt kunnen metaboliseren (1.) Als uw hond chocolade eet, kan hij symptomen vertonen zoals braken, diarree en uitdroging. Deze symptomen kunnen leiden tot ernstigere complicaties, zoals inwendige bloedingen, spiertremoren, toevallen en overlijden (1.Vanwege het vet- en lactosegehalte van kaas kunnen sommige honden spijsverteringssymptomen hebben, zoals buikpijn en diarree, na het eten ervan (13, 1.Bosbessen zijn een rijke bron van ziektebestrijding antioxidanten en leveren een aanzienlijke hoeveelheid vitamines, mineralen en vezels, die allemaal de gezondheid van uw hond ten goede kunnen komen (15, 16, 17, 1.Bovendien bevatten bosbessen weinig calorieën en klein van formaat, waardoor ze een uitstekende gezondheidsbewuste traktatie zijn voor uw hond (1.Honden kunnen popcorn eten als een incidentele traktatie, zolang omdat het geen extra ingrediënten bevat.

Zout wordt vaak toegevoegd aan popcorn, wat tot ernstige complicaties kan leiden als uw hond te veel eet. Boter en olie zijn andere veel voorkomende popcorningrediënten die veel vet bevatten en kunnen leiden tot pancreatitis bij honden als ze te veel worden geconsumeerd (3, 11, 1.Gewone, ongezouten en geroosterde cashewnoten zijn veilig voor de meeste honden om met mate te eten. Cashewnoten bevatten echter veel vet en calorieën en kunnen leiden tot gewichtstoename en pancreatitis wanneer ze te veel worden geconsumeerd (4, 1.Macadamia-noten bevatten een onbekend toxine dat kan leiden tot braken, spierzwakte, tremoren, hyperthermie en depressie wanneer honden ze consumeren, zelfs in kleine hoeveelheden (20). Hoewel gewone, ongezouten amandelen over het algemeen veilig zijn voor honden om in kleine hoeveelheden te eten, zijn ze moeilijk te verteren voor honden en kunnen ze leiden tot braken en diarree.

Amandelen bevatten ook veel vet en calorieën en kunnen bij honden gewichtstoename en pancreatitis veroorzaken. Als u uw hond amandelen geeft, is het het beste om zeer kleine porties te geven (1.Honden kunnen kwark in kleine hoeveelheden eten). Sommige honden kunnen echter spijsverteringsproblemen ervaren, zoals misselijkheid en diarree, na het nuttigen van kwark (1.Dit komt omdat ze een toxine bevatten dat persine wordt genoemd, waarvan bekend is dat het zeer giftig is voor honden. Het kan leiden tot vochtophoping in hun longen en borst, wat ademhalingsmoeilijkheden, zuurstofgebrek en zelfs de dood kan veroorzaken (1.Honden kunnen maïs in gematigde hoeveelheden eten).

Cafeïne stimuleert het zenuwstelsel van uw hond, wat kan leiden tot een aantal symptomen, waaronder hyperactiviteit, braken, diarree, verhoogde hartslag, toevallen en tremoren (11, 3.Longfalen en abnormaal hartritme kunnen het gevolg zijn van te veel cafeïne, wat uiteindelijk kan leiden tot de dood (31, 3.Knoflook bevat chemicaliën die thiosulfaten worden genoemd en die giftig zijn voor honden. Thiosulfaten kunnen de rode bloedcellen van uw hond beschadigen en tot bloedarmoede leiden. Knoflookconsumptie kan ook leiden tot symptomen zoals braken en diarree bij honden (1.) In ernstige gevallen kunnen honden een bloedtransfusie nodig hebben als ze grote hoeveelheden knoflook consumeren. Het is dus belangrijk om geen knoflook aan uw hond te geven, zelfs in kleine hoeveelheden (1.Honden kunnen rauwe of gekookte broccoli met mate eten).

Zoete aardappelen zijn gemakkelijk te verteren voor honden en rijk aan vitamine A, wat belangrijk is voor de gezondheid van het oog en het immuunsysteem van uw hond (41, 4.Het is een suikervervanger die vaak wordt aangetroffen in snoep, kauwgom, gebak en tandpasta). Wanneer honden xylitol consumeren, kan dit leiden tot een snelle daling van de bloedsuikerspiegel en symptomen zoals spierzwakte en epileptische aanvallen (11, 43, 4.De effecten van xylitol bij honden kunnen leiden tot ernstigere complicaties, zoals leverschade en zelfs de dood (1.Het is belangrijk op te merken dat kokosolie rijk is aan vet en calorieën en dus het best met mate geconsumeerd door honden om gewichtstoename te voorkomen. Afhankelijk van de grootte van uw hond is een vierde theelepel tot 1 eetlepel per dag een geschikte portiegrootte (. Het consumeren van zelfs kleine hoeveelheden ervan kan leiden tot ethanolvergiftiging bij honden.

Dit veroorzaakt vermoeidheid, gebrek aan coördinatie, toevallen, braken en diarree (1.Als een hond te veel alcohol consumeert, kan dit leiden tot ernstigere symptomen, zoals een hartaanval, longfalen, coma en zelfs de dood (1.Honden kunnen mango af en toe eten). Lactose-intolerantie komt vaak voor bij honden, wat dunne ontlasting, gas, braken, maagpijn en diarree kan veroorzaken (1.Honden kunnen gewone en gekookte bruine of witte rijst eten. Dit komt omdat de schil van citroenen en limoenen een stof bevat die psoraleen wordt genoemd, waardoor honden gastro-intestinale symptomen kunnen hebben zoals braken en diarree (4.Rauw gistdeeg is een zorg omdat gistcellen alcohol produceren terwijl ze gisten, wat kan leiden tot alcoholvergiftiging en de dood als uw hond consumeert het (11, 3.Honden kunnen met mate bananen eten. Honden kunnen sinaasappels eten in kleine hoeveelheden.

Net als bij andere noten bevatten pinda's veel vet en kunnen ze bijdragen aan gewichtstoename en pancreatitis als uw hond er te veel van eet (4, 1.Honden kunnen gewone aardappelen eten die gekookt zijn). Honden kunnen verse kersen zonder pit eten in gematigde hoeveelheden. Het spijsverteringsstelsel van een hond of kat zal het niet goed doen met plotselinge voedselveranderingen, en dit is vooral het geval bij het overschakelen van commercieel voer voor huisdieren naar menselijk voedsel. Begin de overgang door een beetje saaie, ongekruide kip, vlees of groenten toe te voegen aan de brokjes van uw huisdier.

Voeg elke dag geleidelijk wat meer mensen, voedsel en een beetje minder brokjes toe. Geef uw huisdier niet één soort voer, zoals alleen vlees of kip. Huisdieren houden ook van diversiteit, dus neem granen en groenten op in haar dieet, zodat ze geniet van de voordelen van een goed afgerond, voedingsrijk dieet. Het is waar dat dieren vet nodig hebben om gezond en sterk te zijn, maar te veel vet is nooit een goede zaak en het kan er zelfs voor zorgen dat uw huisdier maagklachten krijgt.

Houd dingen als vet vlees, kippenvel, boter en ander vetrijk voedsel uit het dieet van uw huisdier en ze zal er gezonder voor zijn. De eerste op onze lijst met beste menselijke voeding voor honden is pindakaas. Als favoriete traktatie voor veel hoektanden is pindakaas een uitstekende bron van eiwitten, hart-gezonde vetten, vitamine B, niacine en vitamine E. Voor een stimulerende activiteit die uw hond urenlang bezig houdt, kunt u overwegen pindakaas in een Kong-hondenspeelgoed te stoppen.

Kies voor rauwe, ongezouten pindakaas. Als een van de meest voorkomende ingrediënten in voer voor huisdieren, is gekookte kip een ander menselijk voedsel dat goed is voor honden. Gekookte kip kan samen met het gewone voer van uw hond in de kom worden geschoven om extra eiwitten en een vleugje kruiden toe te voegen. Naast een hartige traktatie, is gekookte kip ook een gezonde maaltijdvervanger als je in een snuifje zit en geen hondenvoer meer hebt.

Kaas is een fantastische traktatie voor uw hond, zolang ze geen lactose-intolerant is, wat een klein percentage van de honden is. Zorg ervoor dat je de reactie van je hond volgt nadat je haar kleine hoeveelheden kaas hebt gevoerd. Kies voor variëteiten met weinig of minder vet en voer niet te veel, omdat veel kaassoorten veel vet kunnen bevatten. Kwark is meestal een goede keuze voor honden.

Het vierde beste menselijke voer voor honden op onze lijst zijn babywortelen. Babywortelen zijn een caloriearme traktatie die geweldig is voor de tanden van uw hond. Bovendien bevatten wortelen veel vezels, bètacaroteen en vitamine A. Wortelen kunnen rauw of gekookt worden gegeten.

U kunt uw hond ook gewone wortels geven, maar zorg ervoor dat u ze in kleine hapklare stukjes snijdt om te voorkomen dat uw hond stikt. Een ander veilig mensenvoer voor honden is yoghurt. Yoghurt bevat veel calcium en eiwitten, waardoor het een geweldige traktatie is voor hoektanden. Bovendien kunnen yoghurt met actieve bacteriën fungeren als probioticum en zijn ze goed voor het spijsverteringsstelsel van uw hond.

Houd er rekening mee dat je alleen yoghurt moet kiezen die geen kunstmatige zoetstoffen of toegevoegde suikers bevatten. Griekse yoghurt is meestal de beste keuze voor honden, omdat het minder lactose bevat dan gewone yoghurt. U mag uw hond ook kefir voeren, zolang het maar gewoon en ongearomatiseerd is. Zalm is een goede bron van omega 3-vetzuren en helpt de vacht van uw hond gezond en glanzend te houden en ondersteunt het immuunsysteem van uw hond.

Er zijn meerdere manieren om zalm aan het dieet van uw hond toe te voegen. Overweeg om gekookte zalm aan het gerecht van uw hond toe te voegen, zalmolie op haar voerbak te gieten of hem wat van uw ongewenste vishuiden te laten glijden. Het zevende meest gezonde menselijke voedsel voor honden is pompoen. Pompoen, lid van de pompoenfamilie, is een uitstekende bron van vezels, bètacaroteen en vitamine A.

Bovendien kan pompoen helpen het maagdarmkanaal in beweging te houden en helpen bij spijsverteringsproblemen. Zowel verse pompoen als pompoen in blik zijn uitstekende hondensnoepjes, zolang het maar gewoon is zonder toegevoegde zoetstoffen. Een ei opruimen voor je pup is een geweldige manier om haar dieet een eiwitboost te geven. Behalve dat ze veel eiwitten bevatten, zijn eieren ook een fantastische bron van licht verteerbaar riboflavine en selenium.

Om het risico op salmonella te voorkomen, moet u eieren grondig koken. Alternatieven voor roereieren zijn koken en stropen. Zorg er wel voor dat je geen kruiden toevoegt. Wortelen zijn niet alleen voor Bugs Bunny, ze zijn ook fantastisch voor je hond.

Het maakt niet uit of je ze rauw of gekookt aan je hond voert; ze zitten vol met vitamines, mineralen en vezels. Ze bevatten ook niet veel calorieën, dus je kunt je hond zoveel wortels voeren als ze eten. Beter nog, ze kunnen helpen tandplak van de tanden van uw hond te verwijderen terwijl ze erop knarsen. We raden echter aan om ze eerst te pellen.

Kip is fantastisch voor honden, omdat het mager vlees is dat rijk is aan eiwitten. Honden zijn er ook dol op, dus het is een geweldige beloning voor wanneer je pup een bijzonder goede hond is geweest. Als je je hondenkip gaat serveren, kun je hem het beste gewoon serveren. Het maakt niet veel uit hoe je het bereidt, maar het is het beste als je geen specerijen of smaakmakers toevoegt.

Je hond zal ze niet missen en ze zullen zeker het zout en andere toevoegingen erin niet missen. Vol vitamine A en C, appels zijn een heerlijke traktatie voor je huisdier. Veel honden vinden het ook geweldig hoe lief ze zijn, dus je zou niet te hard moeten werken om je hond te laten wolven. Appels zijn ook een geweldige bron van vezels, dus ze kunnen helpen uw hond regelmatig te houden.

Geef ze echter geen rotte appels, want die kunnen leiden tot alcoholvergiftiging. Het is ongelooflijk zeldzaam om een hond te vinden die niet van pindakaas houdt. Het is een geweldige trainingsbeloning, of je kunt er gewoon wat van smeren op een kauwspeeltje om je hond urenlang bezig te houden. Gelukkig kan pindakaas met mate goed zijn voor honden.

Het zit vol met eiwitten en gezonde vetten, en het bevat ook vitamine B en E. Koop echter het spul dat geen toegevoegde suiker bevat, en zorg er absoluut voor dat het geen xylitol bevat, wat giftig is voor pups. De volgende keer dat je opstaat en jezelf ontbijt maakt, overweeg dan om ook een ei voor je hond te bakken. Eieren zitten vol eiwitten en bevatten ook vrijwel alle belangrijke vitamines en mineralen.

Geef je hond echter geen rauwe eieren, want ze kunnen salmonella dragen. Je kunt ook een gebakken ei mengen met de brokjes van je hond om een kieskeurige hond te verleiden. Net als kip zit varkensvlees vol eiwitten, dus het is geweldig om je hond te helpen spiermassa op te bouwen. Het is echter een vet vlees, dus serveer het alleen met mate aan uw huisdier, omdat het in grote hoeveelheden ontstekingen of pancreatitis kan veroorzaken.

Zout je varkensvlees niet voordat je het serveert, en geef je pup spek of verwerkte ham niet, want die zitten allebei vol natrium. Gekookte zalm is een van de beste voedingsmiddelen die een hond (of een persoon) kan eten. Het is mager, vol eiwitten en tot de kieuwen gevuld met omega-vetzuren. Deze antioxidanten doen alles, van het bestrijden van ontstekingen om de huidkwaliteit te verbeteren.

Geef je hond echter nooit rauwe vis. Rauwe zalm kan een parasiet bevatten die zalmvergiftigingsziekte veroorzaakt, die uw hond kan doden. Bosbessen worden beschouwd als een superfood vanwege alle vitamines en antioxidanten erin, en ze zitten ook boordevol vezels. Als je je pup kunt overtuigen om ze op te eten, moet je ze zoveel voeren als ze nemen.

Net als kip is gekookte kalkoen veilig en gezond voor honden. Het bevat veel eiwitten en is uitstekend geschikt voor je huisdier. Daarom zit het in zoveel brokjes. Witte rijst bevat niet per se veel voedingsstoffen voor uw hond, maar het is buitengewoon gemakkelijk voor honden om te verteren.

Als gevolg hiervan wordt het vaak voorgeschreven voor dieren met maagklachten, vooral in combinatie met gewone, gekookte kip. Geef je hond nooit rauwe of groene aardappelen, want die kunnen hem doden. Gekookte aardappelen bevatten daarentegen veel vitamine C en B6, evenals ijzer. Je moet echter de schil verwijderen voordat je het serveert.

Het is verleidelijk om je hondentafel restjes van je bord te geven, vooral als het moeilijk is om de smeekogen van de hond te weerstaan, maar je weet dat het misschien onveilig is. Gelukkig voor iedereen zijn sommige menselijke voedingsmiddelen prima voor honden om met mate te consumeren. Dus wat voor menselijke voeding kunnen honden eten en waar kun je ze van je bord op trakteren? Het voeren van bepaalde menselijke voeding aan honden is echter niet alleen niet onveilig, maar zelfs gunstig. Er zijn verschillende onderzoeken die aantonen hoe sommige menselijke voedingsmiddelen, fruit en groenten gezondheidsvoordelen bieden voor honden.

Dat gezegd hebbende, welk menselijk voedsel kunnen honden eten en waar moet je je niet schuldig over voelen als je je hond van tafel voedt? Eieren zijn een van de meest voedzame voedingsmiddelen voor zowel mens als hond. Ze zitten vol met eiwitten en een verscheidenheid aan vitamines en mineralen. Zelfs eierschaalpoeder is goed voor honden omdat het essentiële vetzuren en aminozuren bevat. Voor honden is het het beste om de eieren hardgekookt of roerei te serveren, hoewel rauwe eieren ook prima zijn als uw hond verder gezond is.

Houd er echter rekening mee dat, zoals bij alle rauwe voedingsmiddelen, FDA-onderzoeken aantonen dat er een verhoogd risico op salmonella is. Blijf dus altijd bij biologische eieren of scharreleieren om verhoogde risico's en gezondheidsproblemen te voorkomen. Dus de volgende keer dat je denkt, welk menselijk voedsel honden kunnen eten, kun je een beetje brood en pasta op de lijst zetten. Zorg ervoor dat de pasta goed gaar is.

Elk brood of gebak moet goed worden gebakken, omdat het rauwe deeg gist bevat, wat bij honden darmklachten kan veroorzaken. Er mogen geen extra ingrediënten in zitten omdat sommige giftig kunnen zijn. Een voor de hand liggende toevoeging aan elke lijst van wat menselijke voedselhonden kunnen eten, omdat hoektanden elk soort vlees kunnen eten. Het is de beste bron van eiwitten, met name vers en mager vlees.

Dierenartsen zeggen ook dat het het beste is om het vlees grondig te koken om uw hond te beschermen tegen bacteriën en parasieten, aangezien veel van hen door voedsel worden overgedragen. Kip, kalkoen en rundvlees zijn de beste keuzes, terwijl varkensvlees, vooral ham of spek, het beste kan worden vermeden omdat ze veel calorieën bevatten en veel vet en zout bevatten. Maar je wilt een beetje „traktatie vlees” toevoegen aan je lijst van wat menselijke voeding honden kunnen eten, af en toe kan wat ham en spek prima zijn voor de hond. Over het algemeen wordt dit vlees niet aanbevolen.

Vleeskeuzes zoals hotdogs of salami bevatten veel natrium, vet en suiker. Sommigen van hen hebben misschien zelfs te veel knoflook, wat giftig zal zijn voor honden. Als je hotdogs aan je hond wilt geven, zorg er dan voor dat ze zijn gemaakt zonder kunstmatige kleur-, smaakstoffen of conserveermiddelen en geef maar een klein beetje. Zuivelproducten zijn voor de meeste honden moeilijk te verteren, maar ze zijn prima in kleine hoeveelheden als uw hond niet lactose-intolerant is.

Net als mensen zijn niet alle honden allergisch voor lactose of zijn ze lactose-intolerant, en sommigen kunnen het zonder problemen verwerken wanneer ze in kleine hoeveelheden worden toegediend. Dus welke zuivel kan worden toegevoegd aan onze lijst van wat menselijke voeding kunnen honden eten? Net als vlees is de meeste vis perfect voor honden. Het is een fantastische bron van omega-3-vetzuren, die kunnen helpen bij artritis en gewrichtspijn bij honden vanwege hun ontstekingsremmende eigenschappen. Magere vis is ook een zeer gezonde bron van magere eiwitten met onder andere weinig calorieën; vette vis kan ook net zo goed zijn (maar vergeet de calorieën niet).

De meeste honden houden meestal van de geur en smaak van vis, dus voeg het toe aan je lijst van wat menselijk voedsel honden kunnen eten. Welke vis? Merk echter op dat hoewel honden bijna elke vis kunnen eten, als u het gewoon in het dieet van uw hond introduceert, dit in kleine hoeveelheden moet doen, aangezien sommige hoektanden allergisch kunnen zijn voor bepaalde soorten vis. De meest voorkomende vissoorten die in commercieel hondenvoer worden gebruikt, zijn zalm, zwarte kabeljauw, haring, sardines en tonijn. Je kunt je ingeblikte vis zoals tonijn en sardines geven als deze in water is verpakt en gewoon wordt geserveerd.

Als je zelfgemaakte vis voor honden wilt bereiden, zorg er dan voor dat je het goed kookt en alle botten verwijdert. Schaaldieren, zoals garnalen, kreeft en krabben, zijn ook goed voor uw hond als u hem zonder de schaal serveert en grondig kookt. Een voor de hand liggende toevoeging aan onze lijst van wat menselijke voeding honden kunnen eten, fruit is een perfecte caloriearme, voedings- en waterdichte snack waar uw huisdier zeker van zal genieten. Ze leveren een aantal essentiële mineralen, vitamines, antioxidanten en vezels, of je ze nu vers of bevroren serveert.

Vermijd ingeblikt fruit, omdat ze veel suiker bevatten. Net als fruit zijn groenten weer een geweldige toevoeging aan een lijst van wat menselijke voeding honden kunnen eten - zelfs beter dan fruit vanwege de lagere hoeveelheid suikers en een grotere hoeveelheid vezels, vitamines en mineralen. Er zijn zowel goede als slechte noten voor honden. Hoewel sommige gezond zijn, zijn andere erg giftig en gevaarlijk voor honden.

Over het algemeen is het het beste om noten helemaal te vermijden, maar als je ze wilt toevoegen aan je lijst van wat menselijk voedsel honden kunnen eten, zijn sommige een goede bron van eiwitten en gezond vet, maar ze kunnen ook een verstikkingsgevaar vormen en worden vaak gezouten. Ze bevatten ook veel calorieën, dus geef ze af en toe en in kleine hoeveelheden. De volgende keer dat u besluit om uw hondentafelresten te voeren, overweeg dan deze voedingsmiddelen - als ze bekend staan als veilig, behandel uw pup dan een beetje. In termen van wat menselijke voeding honden kunnen eten, is er een groot aantal opties beschikbaar.

Zoals u kunt zien, kunnen honden veel menselijk voedsel eten, zolang ze het maar met mate en met veiligheidsmaatregelen krijgen. Bewerkte voedingsmiddelen, voedingsmiddelen met additieven zoals suiker of zout, en bereide maaltijden moeten worden vermeden omdat ze schadelijke ingrediënten kunnen bevatten. Voordat u uw hond een nieuw soort voer geeft, moet u ervoor zorgen dat deze eerst veilig is en voer het in kleine hoeveelheden in. Hebben we opties gemist, welk menselijk voedsel kunnen honden anders dan deze eten?.

Hoewel dit zeker een acceptabele manier is om uw huisdier te voeren, is de realiteit dat sommige menselijke voedingsmiddelen niet goed zijn voor een kat of hond om te eten. Tegenwoordig koken steeds meer eigenaren van gezelschapsdieren het voedsel dat hun huisdieren eten, zodat ze precies weten wat er in hun dieet zit. Raadpleeg uw dierenarts als u vragen heeft over wat menselijk voedsel veilig is en wat schadelijk is. Net zoals er veilig menselijk voedsel is voor katten en honden, zijn er ook voedingsmiddelen die u uw huisdier nooit mag voeren.

En houd er altijd rekening mee dat zelfs gezond voedsel dat te veel wordt gevoed, kan leiden tot obesitas bij honden, een groot gezondheidsprobleem voor U. Veel menselijke voedingsmiddelen zijn echter ook veilig voor honden en kunnen belangrijke voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen opleveren. Het was succesvol, want zelfs vandaag, wanneer een eigenaar vraagt welk menselijk voedsel honden kunnen eten, zullen ze waarschijnlijk een dodelijke blik krijgen van veel andere ouders van huisdieren. Aan de andere kant zijn er veel menselijke voedingsmiddelen die volkomen veilig en zelfs gezond zijn voor honden om af en toe te eten.

IJs, tenzij het speciaal voor honden is gemaakt, mag NIET op uw lijst staan van wat menselijke voeding honden kunnen eten. Een persoon moet ook beperken hoeveel kokosolie of vlees hij zijn hond geeft, omdat deze voedingsmiddelen maagklachten of diarree kunnen veroorzaken. Voordat commercieel voer voor huisdieren op de markt kwam, leefden veel honden en katten op de restjes die overbleven van menselijke maaltijden. .

Leave Reply

All fileds with * are required