Welk voedsel kunnen labradors eten?

Labradors kunnen wat menselijk voedsel eten - meestal mager vlees en vis, zoals rundvlees, kip, varkensvlees, eend, kalkoen, zalm en tonijn. Ze kunnen ook wat fruit en groenten eten, gewone witte rijst en pasta, sommige zuivelproducten, zoals yoghurt en wat noten. Alle lekkernijen moeten met mate worden gevoerd. Wortelen zijn een gezond voer voor honden.

Kauwen op wortels kan tandplak van hun tanden helpen verwijderen en anderszins een goede tandgezondheid bevorderen. Wortelen zijn ook een goede bron van vitamine A, wat gunstig is voor het immuunsysteem, de huid en de vacht van een hond. Appels leveren veel belangrijke vitamines voor honden, waaronder vitamine A en C. Appels zijn ook een goede bron van vezels, die kunnen helpen bij het reguleren van de spijsvertering van een hond.

Het eten van rottende appels kan echter leiden tot alcoholvergiftiging bij honden. Gekookte, gewone witte rijst kan een goede optie zijn voor een hond met maagklachten, omdat het gemakkelijk verteerbaar is en ontlasting helpt binden. Witte rijst kan de bloedsuikerspiegel echter doen stijgen, dus honden met diabetes mogen het maar in kleine hoeveelheden eten. Zuivelproducten, zoals melk, kaas en yoghurt, zijn veilig voor honden om in zeer kleine hoeveelheden te hebben.

Honden met lactose-intolerantie mogen geen zuivelproducten eten. Tekenen van lactose-intoleranties zijn diarree of braken na het nuttigen van iets dat zuivel bevat. Het is belangrijk om vis te koken voordat je hem aan een hond voert, omdat ongekookte vis schadelijke parasieten kan bevatten. Gewone, gekookte kip zonder kruiden is een goede optie als een hond maagklachten heeft.

Ongezouten pindakaas zonder toegevoegde suiker of zoetstoffen is veilig voor honden om met mate te eten. Pindakaas bevat veel nuttige elementen, waaronder vitamine E en B, niacine, gezonde vetten en eiwitten. Het is echter van vitaal belang om te controleren of de pindakaas geen zoetstof bevat die xylitol wordt genoemd, die zeer giftig is voor honden. Gewone popcorn, zonder zout, boter of suiker, kan een voedingstraktatie zijn voor honden.

Labradors kunnen deze heerlijke vruchten vers of bevroren eten. Ze zitten vol met vitamines en antioxidanten. Ze bevatten veel vezels, dus zorg ervoor dat je het niet overdrijft. Te veel vezels kunnen een probleem veroorzaken met het spijsverteringskanaal van uw hond.

Het antwoord hangt af van de leeftijd van uw hond. Adult Labs kunnen bijna ELK droog of nat voedsel van hoge kwaliteit eten. Om het risico van uw hond op permanente heup- en gewrichtsaandoeningen te verlagen, moeten Labpuppy's echter een voer krijgen dat een veilige hoeveelheid calcium bevat voor puppy's van grote rassen. Ga voor meer opties naar de pagina met beste puppyvoeding van The Dog Food Advisor.

Gewoon wit of volkorenbrood is veilig voor de meeste honden om af en toe te eten als traktatie. Wortelen zijn een veilige en populaire groentekeuze voor Labs en andere honden. In feite is het een veel voorkomend ingrediënt in commercieel hondenvoer. Bovendien is natvoer meestal handig omdat je alleen maar het blik hoeft te openen en het voedsel in hun kom te doen.

Zorg ervoor dat uw restjes geen suiker, uien, gekookte botten of gewoon menselijk voedsel bevatten dat giftig is voor honden. De meeste Labrador-puppy's moeten minstens 2-3 kopjes voedsel per dag eten nadat ze volledig zijn gespeend van hun moeder. Hallo, ik heb een Labrador, hij woog 108 pond, de grote jongen, de dierenarts zei dat hij in orde is, maar hij heeft allergieën Ik heb hem van pluimvee gehaald, hij lijkt het goed te doen, maar hij lijkt nog steeds je probleem te hebben, is hij de jouwe zijn niet rood, maar hij blijft zijn hoofd schudden alsof de allergieën hem nog steeds treffen er is alles wat ik kan doen, zijn eten kan veranderen, ik kreeg te horen dat ik ze op een soort witvisvoer moest krijgen, de olie zou goed zijn. Eerlijk gezegd zijn de meeste hondenexperts en dierenartsen het misschien niet eens over wat het beste dieet voor Labradors is.

Sommige Lab-puppy's blijven groeien en zijn pas klaar om volwassen hondenvoer te eten als ze 15 tot 24 maanden oud zijn. Hoewel dit je niet elk voedsel zal vertellen dat Labradors kunnen eten, heb je een goed idee van een aantal speciale lekkernijen die de motor van je pup zullen doen draaien. In lijn hiermee vraagt u zich misschien af welk voedsel Labradors graag eten, wat het beste dieet voor hen is en wat ze niet mogen eten, onder andere. We weten wel dat honden moeite hebben met het verteren van sommige zuivelproducten (merk op dat er geen ijs op deze lijst staat van welk voedsel Labradors kunnen eten).

Dit is dus een ander voer dat op de lijst staat omdat uw hond niet sterft als hij het eet, niet omdat ik denk dat het iets is dat u uw hond moet voeren. Je kunt een paar zoete aardappelen toevoegen aan het gewone voer van je hond of ze af en toe aan hem voeren. Daarom is het van vitaal belang dat u altijd naar de ingrediënten van uw hondenvoer kijkt en uw onderzoek doet voordat u besluit om een droog hondenvoermerk aan te schaffen. Bovendien is het het beste om een dierenarts te raadplegen voor hulp over de vraag of uw Labradors graag rauw voedsel eten.

Daarom hebben we enkele dieettips verzameld in deze Labrador-voedingsgids om u te helpen bepalen wat Labradors kunnen eten om hen te helpen gezond te blijven. .

Leave Reply

All fileds with * are required