Zijn laboratoria vatbaar voor verlatingsangst?

De 10 hondenrassen die het meest waarschijnlijk tekenen van verlatingsangst vertonen, zijn onthuld, met Labrador Retrievers bovenaan de lijst. Terwijl de wereld zich weer openstelt, hebben veel honden tijdens lockdown overmatige afhankelijkheid opgebouwd en kunnen ze moeite hebben om het hoofd te bieden. Verlatingsangst is een label dat vaak wordt toegepast op labradors die van streek raken als hun eigenaren uitgaan. Sommige rassen, zoals Labrador Retrievers, hebben meer kans op verlatingsangst vanwege hun temperament.

Het zijn toegewijde dieren die graag veel tijd doorbrengen met hun baasjes. Ze hunkeren naar liefde en aandacht en zullen zich angstig voelen als dit wordt weggenomen. Ze hebben geen echt concept van tijd of je redenen om te vertrekken en hebben geen idee of je terug komt. De angst dat je niet terugkeert, kan dan uit de hand lopen.

De labrador retriever staat al lang bekend als de Amerikaanse gezinshond. Het kan te wijten zijn aan dat soort familiale band dat verlatingsangst zo vaak voorkomt bij dit ras. Het zijn loyale en aanhankelijke metgezellen die niets liever doen dan tijd doorbrengen met hun gezin. Voor een ongewoon groot aantal Labs, vooral jongeren, begint het probleem wanneer het gezin vertrekt.

Je komt thuis van je werk en Rover speelt over het hele tapijt. Misschien heeft hij al je schoenen opgekauwd of misschien heeft hij aanmaakhout gemaakt van je jaloezieën. Je buren zeggen dat hij huilde de hele tijd dat je weg was. Je begint je af te vragen of je Labrador last heeft van angst? Kauwen, graven en overmatig blaffen zijn enkele tekenen van verlatingsangst bij Labrador Retrievers.

Niet alle kauwen, graven en overmatig blaffen zijn echter het gevolg van verlatingsangst. Het kan verveling zijn die je hondenvriend ertoe aanzet zich te smullen van je favoriete rubberen pantoffels. Maar voordat je je zorgen maakt over het bestaan van verlatingsangst, moet je er eerst voor zorgen dat er echt een echt geval van verlatingsangst is. Als u wilt voorkomen dat uw angstige Labrador het huis verkent op zoek naar u of dingen uit verveling vernietigt, zorg er dan voor dat ze veilig en vermaakt zijn.

In feite zijn er veel gedragingen die verband houden met verlatingsangst die heel vaak voorkomen bij goed aangepaste honden. Als uw Labrador op een vrij hoog niveau worstelt met verlatingsangst, kunt u baat hebben bij het uitproberen van enkele supplementen, kruidengeneesmiddelen of andere producten om ze te kalmeren. Ik heb een paar weken geleden een drie jaar oude labradoodle geadopteerd van een reddingsgroep die haar haalde uit een kennel waar een fokker haar had achtergelaten. Het kratten van uw Labrador terwijl u weg bent, beschermt uw meubels en fittingen tegen zijn aandacht.

We hebben veel middelen voor krattraining op Labrador Training HQ, inclusief het trainen van een puppy of een oudere hond. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Het beste wat je als nieuwe Labrador-eigenaar kunt doen, is om je pup zo snel mogelijk uit slechte gewoonten te trainen. Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall.

We hebben een 3 jaar oud zwart lab, ze is een pughond en houdt van iedereen, vooral kinderen, ze is altijd erg sociaal geweest met andere honden en houdt van moederpuppy's, ze wordt nooit alleen gelaten en gedraagt zich zeer goed, de afgelopen weken is ze plotseling begonnen niet van puppy's, weer komen ze in de pub of ze ontmoet ze in het park, het is zo vreemd voor haar. Net als de Labrador Retriever is de Duitse herdershond te vinden in woonkamers en achtertuinen in het hele land - om nog maar te zwijgen van legergarnizoenen en politiebureaus. Ik heb iedereen die mijn Labradors heeft bewonderd altijd verteld dat ze veel aandacht nodig hebben en er niet eens aan denken om er een te krijgen als je tijd beperkt is.

Leave Reply

All fileds with * are required