Zijn laboratoriumhonden veel onderhoud?

Als je „Marley and Me” niet hebt gelezen of gezien, heb je er waarschijnlijk op zijn minst van gehoord. Labs hebben veel beweging en mentale stimulatie nodig om ze uit de problemen te houden. Dus zijn labradors honden met veel onderhoud? Labradors zijn honden met veel onderhoud omdat ze zwaar werpen, dagelijkse lichaamsbeweging nodig hebben, regelmatig verzorgen, en hun dierenarts- en voedselkosten kunnen hoger zijn omdat het grote honden zijn. Wat nog belangrijker is, ze hebben je tijd, liefde en genegenheid nodig om de mooie laboratoria te worden waar we allemaal dol op zijn.

Labpups zijn niet meer onderhoudsvriendelijk dan de meeste hondenrassen. Houd er echter rekening mee dat Labradors, of het nu puppy's of volwassenen zijn, actieve honden zijn, wat betekent dat ze veel oefeningen vereisen. Omdat Labradors een dubbele jas hebben, zullen ze het hele jaar door werpen. Dat gezegd hebbende, is regelmatige verzorging essentieel.

Over het algemeen is het Lab een iets grotere hond dan de Golden. Mannelijke Golden Retrievers zijn 23 tot 24 inch hoog; vrouwtjes zijn 21 ½ tot 22 ½ inch. Mannetjes wegen tussen de 65 en 75 pond; vrouwtjes zijn 55 tot 65 pond. labrador retriever mannetjes moeten 22 ½ tot 24 ½ inch hoog zijn bij de schoft; vrouwelijke lengte varieert van 21 ½ tot 23 ½ inch.

Male Labs kunnen tussen de 65 en 80 pond wegen, terwijl vrouwtjes tussen de 55 en 70 pond moeten zijn. Een variant van dit gen, POMC genaamd, is aanwezig in een kwart van alle U, K. Honden met 2 kopieën van het gen zijn gemiddeld 4 kg zwaarder dan niet-dragers. De getroffen honden scoren ook hoger op voedselmotivatietests.

Gewichtsbeheersing is belangrijk voor alle honden, maar vooral voor rassen met een hoger risico op obesitas. Van dieetbehoeften, medische en emotionele aandacht, tot training en behoefte aan ruimte, deze besparen Labradors allemaal een plek tussen de beste hondenrassen met veel onderhoud. In de veldwereld zullen mensen je vertellen: „Als je een machine wilt die over elk grassprietje maait om de vogel te vinden, koop dan een laboratorium. Qua gewicht zijn mannelijke Labradors iets zwaarder, tussen 65 en 80 pond, en vrouwtjes wegen tussen de 55 en 70 pond.

Vachtype, verzorgingsvereisten en hoeveelheid afstoten spelen vaak een grote rol in het besluitvormingsproces van golden retriever vs Labrador. Hier zijn enkele basisrichtlijnen die u kunt volgen om het nieuwe leven van uw Lab-puppy in de goede richting te duwen. Kijk eens rond, er is hier veel nuttig materiaal, vooral in mijn sectie gewijd aan het trainen van je Labrador. Labradors zijn een energiek ras en hebben veel beweging nodig om fysiek en psychologisch gezond te blijven.

Dus, hoe verzoent u uw Lab-puppy als slechts een tedere puppy versus het van nature actieve en energieke Labrador-hondenras te zijn?. Labradors zijn energieke honden die aan de lijn kunnen spannen, op alles en nog wat kunnen springen, proberen langs obstakels te ploegen en zelfs in grote slokken en met snelheid eten en drinken. Borstel gewoon je hand tegen de leugen van je Labradors vacht en let op kleine bewegende stippen en controleer op duidelijk zichtbare teken. Maar veel potentiële eigenaren vragen zich af over de verschillen tussen de persoonlijkheden van Lab en Golden retriever.

Zowel Labradors als Goldens staan hoog op de lijsten van de meeste mensen van de ideale hond om aan hun gezin toe te voegen.

Leave Reply

All fileds with * are required