Zijn labradors veel onderhoud?

Als je „Marley and Me” niet hebt gelezen of gezien, heb je er waarschijnlijk op zijn minst van gehoord. . Dus zijn labradors honden met veel onderhoud? Labradors zijn honden met veel onderhoud omdat ze zwaar werpen, dagelijkse lichaamsbeweging nodig hebben, regelmatig verzorgen, en hun dierenarts- en voedselkosten kunnen hoger zijn omdat het grote honden zijn. Wat nog belangrijker is, ze hebben je tijd, liefde en genegenheid nodig om de mooie laboratoria te worden waar we allemaal dol op zijn.

Over het algemeen is het Lab een iets grotere hond dan de Golden. Mannelijke Golden Retrievers zijn 23 tot 24 inch hoog; vrouwtjes zijn 21 ½ tot 22 ½ inch. labrador retriever mannetjes moeten 22 ½ tot 24 ½ inch hoog zijn bij de schoft; vrouwelijke lengte varieert van 21 ½ tot 23 ½ inch. Male Labs kunnen tussen de 65 en 80 pond wegen, terwijl vrouwtjes tussen de 55 en 70 pond moeten zijn.

Net als Goldens hebben Labs een dubbele vacht. Je zult vaak Lab-eigenaren dit horen noemen als het blazen van de jas, net als in Golden Retriever's. Een variant van dit gen, POMC genaamd, is aanwezig in een kwart van alle U, K. De getroffen honden scoren ook hoger op voedselmotivatietests.

Gewichtsbeheersing is belangrijk voor alle honden, maar vooral voor rassen met een hoger risico op obesitas. Labradors zijn niet moeilijk te verzorgen als je weet hoe je voor ze moet zorgen. Of je nu een Lab-puppy hebt of een volwassene, je wilt ervoor zorgen dat je ze van hun behoeften kunt voorzien. Bestaat er zoiets als pawfect-hond? Stel je een doggo voor die rustig rondslingert totdat je klaar bent om te spelen, die onberispelijke manieren heeft en nooit uit de pas loopt.

Honden zijn dieren, wat betekent dat ze onvoorspelbaar zijn. Het is waar dat sommigen met training engelachtig en onafhankelijk kunnen zijn. Anderen vergen veel extra inspanning. Of ze nu veel lichaamsbeweging, aanvullende training of uitgebreide verzorging nodig hebben, de volgende rassen zijn allemaal, nou ja, veel onderhoud.

Ik ben het met je eens, dit is niet echt een leven voor een lab en daarom is een Labrador gewoon niet het ras voor haar. Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Je denkt erover om een nieuwe hond te kopen en hebt de keuze beperkt tot de golden retriever of Labrador. Kijk eens rond, er is hier veel nuttig materiaal, vooral in mijn sectie gewijd aan het trainen van je Labrador.

Het spreekt voor zich (hoewel ik het zal zeggen) dat je je Labrador dagelijks van voedsel en water moet voorzien. Toegegeven, het energieniveau van een Labrador retriever is meestal door het dak en hun afstoten kan soms een beetje te veel worden, maar eigenaren beoordelen ze nog steeds als een van de meest onderhoudsarme hondenrassen die ze ooit zijn tegengekomen. Hoewel het waar is dat niet alle Labrador-puppy's net zo energiek zullen zijn als andere, zijn ze over het algemeen erg energiek. Wat u wilt doen, is een beetje kennis opdoen over hoe u voor de gezondheid en hygiëne van uw Labradors kunt zorgen en dagelijkse, wekelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse routines kunt instellen.

De volgende zijn allemaal gebieden waar je maar een beetje kennis nodig hebt om goed voor je Labrador te zorgen. . Bron:uitgelatenhond.nl

Leave Reply

All fileds with * are required