Zijn labs goed voor nieuwe eigenaren?

Labradors zijn speels en intelligent, met een warm, vriendelijk temperament waardoor ze ideaal zijn voor nieuwe eigenaren. . U moet beginnen met socialisatie en training wanneer u uw puppy naar huis brengt, meestal rond de 8 weken. Je kunt wat Labrador-puppytrainingsinzichten volgen uit mijn beginnershandleiding, Hoe 8 weken oude Labrador Puppy te trainen.

Natuurlijk zullen veel honden langer leven dan dit, vooral als je ze heel goed hebt verzorgd. Ten eerste zijn Labrador Retrievers wonderbaarlijk slim. In combinatie met hun natuurlijke „teamspeler” houding, zijn Labs doorgaans heel gemakkelijk te trainen. Al deze functies maken Labradors gemakkelijk te trainen en geweldige gezinshonden.

Dus als je iemand bent die geen waanzinnige hoeveelheid extra tijd heeft om je nieuwe hond te trainen, zal het hebben van een Labrador het gemakkelijker maken. Op zoek naar je allereerste hond? Als je eenmaal hebt vastgesteld dat je klaar bent voor een puppy, is een van de onderstaande rassen misschien perfect voor jou en je gezin. De Cav is zeer trainbaar en open voor vreemden. Hoewel ze regelmatig moeten worden verzorgd en een gemiddelde hoeveelheid lichaamsbeweging nodig hebben, zijn ze over het algemeen een onderhoudsarm ras.

Hoewel ze instinctieve bewakers zijn, houdt de Boxer ervan om bij zijn volk te zijn. Ze zijn geduldig en pittig met kinderen, maar ook beschermend, waardoor ze een populaire keuze zijn voor gezinnen. De Engelse Springer Spaniël bezit de „gretige om te behagen” houding die de meeste spaniels gemeen hebben. Vrolijk en aanhankelijk, Springers houden van hun families en blijven graag dicht bij hun baasjes.

Het is bekend dat ze gelukkige en alerte kleine honden zijn die niet verlegen of agressief zijn. Papillons zijn een gelukkig ras, of ze nu in een appartement wonen, op het platteland of ergens daar tussenin. De Poedle is een uitzonderlijk slim ras dat uitblinkt in allerlei hondensportactiviteiten. Het ras is er in drie groottevariëteiten, wat kan bijdragen aan de reden waarom Poedle een van de meest populaire rassen is.

De poedle is geschikt voor bijna elke grootte woonvertrekken. Hun bijna hypoallergene vacht kan allergische reacties verminderen, maar vereist verzorgingskennis om onderhouden te blijven. De Shih Tzu is een geweldige metgezel en huishuisdier, met een levendige en vriendelijke houding. Een middelgroot ras, de Wheaten Terrier is gelukkig, stabiel, zelfverzekerd en alert op zijn omgeving.

Ze hebben een goede relatie met kinderen en kunnen zich aanpassen aan het leven in de stad, het land en de voorsteden. De Wheaten is enkelvoudig gecoat en valt minimaal af, maar moet regelmatig worden verzorgd om de vacht matvrij te houden. Golden retrievers zijn lieve, aanhankelijke en zachtaardige honden die in elk huishouden kunnen gedijen. Ze houden van leren, waardoor ze gemakkelijk te trainen zijn en daarom een geweldige keuze voor een eerste hondenbezitter.

Je zult ook de geneugten van actief zijn ontdekken, omdat dit ras voldoende beweging nodig heeft om ze gelukkig en gezond te houden. Welke poedelgrootte je ook kiest, standaard, speelgoed of miniatuur, dit ras is een geweldige hond voor beginners. Ze hebben een ongelooflijk temperament en zijn een van de gemakkelijkste rassen om te trainen, maar ze hebben veel fysieke en mentale stimulatie nodig. Dus maak je klaar voor veel wandelingen en wees creatief met spelen.

Ze hebben ook meer beweging nodig dan je misschien denkt, omdat ze grenzeloze energie hebben en graag rondrennen en nieuwe vaardigheden leren. Ze zullen graag met kinderen overweg, en je zult blij zijn te weten dat hun grote persoonlijkheid niet zonder een grote dosis vriendelijkheid komt. Labrador retrievers zijn loyaal aan hun eigenaren en hun beminnelijke aard betekent dat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Ze zullen graag van alles en nog wat genieten, dus hebben ze de neiging om overgewicht te krijgen.

Dit is gemakkelijk te beheren door traktaties te beperken en ze actief te houden, je kunt zelfs de gratis PitPat-app downloaden en gebruik maken van de gratis tool voor gewichtsbeheersing voor extra gemoedsrust. In feite kan een oudere hond u het voordeel geven om een metgezel mee naar huis te nemen wiens gedrag en temperament u al duidelijk zullen zijn. Als u erover denkt om een hond voor uw gezin te kopen, wilt u ervoor zorgen dat u een ras kiest dat perfect is voor uw gezin. Dit zijn onze top 10 hondenrassen voor gezinnen.

Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Gemaakt in de late jaren tachtig, werd de labradoodle gefokt als een intelligente hulphond die het extra voordeel had dat hij hypoallergeen was dan zijn Labrador-ouder. Golden retrievers hebben tot twee uur per dag veel beweging nodig en al die tijd buiten rennen betekent dat hun lange jassen ook veel moeten worden geborsteld en verzorgd om in topconditie te blijven. De Labradoodle is een designerras, wat betekent dat het een kruising is van twee raszuivere rassen (een labrador retriever en een poedels).

Labradors zijn energieke honden en hebben veel beweging nodig (minstens een uur per dag) en mentale stimulatie. Dus het hebben van een labrador in je familie is een goede beslissing als je op zoek bent naar een metgezel die vertrouwd en betrouwbaar kan zijn met kinderen, maar vergeet altijd niet om de juiste behandeling te geven bij lichaamsbeweging, eten en training, en veel succes. Hoewel Labs meer ruimte nodig hebben dan andere honden, als u bereid bent uw hond meerdere keren per dag mee uit te nemen voor lichaamsbeweging, kan een Labrador wennen aan het leven in een appartement. Daarom zijn Labradors het meest geschikt voor huizen met werven en voor huishoudens waar ze elke dag een lange wandeling maken.

De laatste statistieken van de OFA laten zien dat 11,7% van de Labradors vatbaar is voor het ontwikkelen van heupdysplasie en 10,0% elleboogdysplasie. .

Leave Reply

All fileds with * are required