Zijn labs goede startershonden?

Labradors zijn uitstekende honden voor nieuwe eigenaren omdat ze vriendelijk, goedaardig, gemakkelijk te trainen en goed zijn met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook intelligent, loyaal, toegewijd, goed socialiseren, en zijn leuk om mee te babbelen, 3 dagen geleden Ten eerste, Labrador Retrievers zijn wonderbaarlijk slim. In combinatie met hun natuurlijke „teamspeler” houding, zijn Labs doorgaans heel gemakkelijk te trainen. Ze zijn ook geweldig met kinderen, en het is onwaarschijnlijk dat eigenaren veel moeite hebben om ze te socialiseren om goed met andere huisdieren om te kunnen gaan.

Ze zijn bijzonder goed in het aangaan van vriendschappen met katten en tonen een gezond respect voor hun scherpe klauwen en cantankerous neven. Allereerst zijn laboratoria intelligent genoeg om gemakkelijk te worden opgeleid. Ze hebben ook een kil temperament en gedrag en hebben een diep verlangen om hun baasjes te plezieren. .

Dus als je iemand bent die geen waanzinnige hoeveelheid extra tijd heeft om je nieuwe hond te trainen, zal het hebben van een Labrador het gemakkelijker maken. Op zoek naar je allereerste hond? Als je eenmaal hebt vastgesteld dat je klaar bent voor een puppy, is een van de onderstaande rassen misschien perfect voor jou en je gezin. Zorg ervoor dat je met verantwoordelijke fokkers praat om erachter te komen of het ras goed bij je past. Deze zachtaardige, aanhankelijke Cavalier King Charles Spaniel staat bekend als aanpasbaar en goed met allerlei soorten mensen, van jonge kinderen tot ouderen.

Hoewel ze instinctieve bewakers zijn, houdt de Boxer ervan om bij zijn volk te zijn. Een van de meest opvallende kenmerken van het ras is het verlangen naar menselijke genegenheid, vooral van kinderen. De Engelse Springer Spaniël bezit de „gretige om te behagen” houding die de meeste spaniels gemeen hebben. Vrolijk en aanhankelijk, Springers houden van hun families en blijven graag dicht bij hun baasjes.

Ze zijn uitstekende huisdieren, maar vereisen dagelijkse lichaamsbeweging en moeten regelmatig worden geborsteld en getrimd om hun jassen netjes en vrij van matten te houden. De Papillon is een kleine, vriendelijke speelgoedhond met een structuur met fijne botten. Het is bekend dat ze gelukkige en alerte kleine honden zijn die niet verlegen of agressief zijn. Ze spelen graag buiten, maar ze kunnen ook binnen gemakkelijk worden vermaakt en geoefend.

De Poedle is een uitzonderlijk slim ras dat uitblinkt in allerlei hondensportactiviteiten. Het ras is er in drie groottevariëteiten, wat kan bijdragen aan de reden waarom Poedle een van de meest populaire rassen is. De poedle is geschikt voor bijna elke grootte woonvertrekken. Hun bijna hypoallergene vacht kan allergische reacties verminderen, maar vereist verzorgingskennis om onderhouden te blijven.

De Shih Tzu is een geweldige metgezel en huishuisdier, met een levendige en vriendelijke houding. Ze vereisen minimale lichaamsbeweging en hun lange, luxueuze vacht kan in een „puppysnit” worden gehouden om het onderhoud gemakkelijker te houden. Een middelgroot ras, de Wheaten Terrier is gelukkig, stabiel, zelfverzekerd en alert op zijn omgeving. Tarweens zijn meestal minder scrappy dan andere terriers, maar het zijn echte terriers en zullen actiever zijn dan veel andere rassen, elke dag genieten van veel lichaamsbeweging.

De Wheaten is enkelvoudig gecoat en valt minimaal af, maar moet regelmatig worden verzorgd om de vacht matvrij te houden. Labradors zijn speels en intelligent, met een warm, vriendelijk temperament waardoor ze ideaal zijn voor nieuwe eigenaren. Labs zijn geweldige metgezellen voor actieve mensen of gezinnen, omdat ze graag uren doorbrengen en ook dol zijn op zwemmen. Hier zijn 10 geweldige hondenrassen voor beginnende hondenbezitters.

De labrador retriever is een van de meest populaire en herkenbare middelgrote hondenrassen. Labs passen zich goed aan de meeste omgevingen aan en zijn uitstekend geschikt voor kinderen. Het zijn intens loyale en aanhankelijke honden die een hechte band aangaan met hun familie. Dit ras is actief, speels en intelligent.

Ze gedijen goed in actieve huishoudens die voldoende lichaamsbeweging en training kunnen bieden. Labs houden van leren en kunnen worden getraind om bijna alles te doen, genieten van apporteren, rennen en knuffelen. Gelukkig hebben ze maar kleine verzorgingsbehoeften, zoals regelmatig poetsen om het afstoten te minimaliseren. Zodra ze de basis onder de knie hebben, zullen Labradors graag nieuwe trucs blijven leren om hun geest actief en alert te houden.

Omdat ze zo sociaal en vriendelijk zijn, gedijen Labradors op aandacht en liefde om in het hart van hun familie te zijn. Labradors zijn intelligent en niet-agressief, en met voldoende training kun je ze het ultieme familiehuisdier maken. U moet ervoor zorgen dat u alleen met gerenommeerde fokkers werkt wanneer u op zoek bent naar uw labradoodle-puppy. Hoewel Labs meer ruimte nodig hebben dan andere honden, als u bereid bent uw hond meerdere keren per dag mee uit te nemen voor lichaamsbeweging, kan een Labrador wennen aan het leven in een appartement.

Dus de vraag is, zijn Labradors een goede keuze voor nieuwe eigenaren? Laten we alles ontdekken over het bezitten van een Lab als eerste hondenbezitter. De Labradoodle, opgericht in de late jaren tachtig, werd gefokt als een intelligente hulphond die het extra voordeel had dat hij hypoallergeen was dan zijn Labrador-ouder. Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Hoewel Labradors vaak als traag of gek worden beschouwd, maakt hun Gundog-geschiedenis hen precies het tegenovergestelde.

Het eerste probleem met het bezitten van een Labrador is hun grootte, terwijl Labpuppy's klein en schattig zijn, zullen ze uitgroeien tot grote honden. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Dus als je iemand bent die niet genoeg ruimte op je terrein heeft, dan voelt een Labrador zich gevangen en verveeld. .

Leave Reply

All fileds with * are required