Zijn labs moeilijk te huisvesten trein?

Labpuppy's zijn niet moeilijk om zindelijk te trainen omdat ze intelligent, zeer sociaal zijn en graag behagen. Ze houden ook van zowel fysieke als mentale stimulatie. Als een van de slimste hondenrassen zullen ze huistraining gemakkelijk vinden, zolang je maar een schema opstelt met consistente trainingsprincipes. Zindelijkheidstraining van uw puppy zal gemakkelijk zijn, zolang u toegewijd bent om hem op te zetten om te slagen.

Hij is intelligent en gemakkelijk te trainen. U kunt beginnen met het trainen van uw labrador retriever puppy waar u naar het potje moet gaan en hoe u zijn behoeften aan u kunt communiceren zodra u hem naar huis brengt. Het zal enige tijd en repetitieve training kosten voordat hij alle stippen met elkaar verbindt, maar hij zal het allemaal snel oppakken zolang je hem zo snel mogelijk naar zijn potje brengt. Elke puppy is anders, sommigen leren heel snel en anderen nemen even de tijd om te leren waar de juiste plek is om naar het potje te gaan.

Volgens trainingsexperts hebben Labpups 4 tot 8 weken training nodig om volledig zindelijk te worden getraind. Als het echter je eerste keer is dat je een puppy traint, kan het nog langer duren, dus wees niet ontmoedigd als je Lab-puppy een langzame leerling is. Het duurt vier tot acht weken om een Lab-puppy zindelijk te trainen. Als je nog nooit een hond zindelijk hebt getraind, zal het jou en je Lab-puppy waarschijnlijk langer duren dan wanneer je het eerder had gedaan.

Hoewel elk Lab een individu is, geeft langer dan 8 weken over het algemeen aan dat er iets mis is met het trainingsproces. Dus, hoe moeilijk zal het zijn om een Labrador-puppy te potty-train? Het antwoord is dat het allemaal afhangt van de eigenaar. Dit proces kan ongelooflijk moeilijk of relatief eenvoudig zijn. In de meeste gevallen zijn labradors niet erg moeilijk te trainen.

Zoals reeds vermeld, kan zindelijkheidstraining enige tijd duren. Verwacht niet dat uw hond binnen een week of zelfs een maand volledig in het huis wordt getraind. Het kan gebeuren, maar het is onwaarschijnlijk. Plan in plaats daarvan voor een lange termijn en dan zul je geduldiger en begripvoller zijn als er ongelukken gebeuren.

U kunt deze vervolgens in uw voordeel gebruiken om de hond te helpen trainen hoe hij naar buiten moet gaan, in plaats van in huis. Een vraag die veel eigenaren van gezelschapsdieren gaan stellen als ze een Labrador retriever hebben, is hoe lang het duurt om dit type hond zindelijk te trainen. Doe het geduldig en wees consistent met de training en uiteindelijk krijg je je Labrador volledig thuis getraind. Pippa Mattinson is de bestsellerauteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall.

Je lab zal wennen aan het idee om naar buiten te gaan, hoewel sommigen wat langzamer zullen zijn met het oppikken van deze vaardigheid, en het duurt niet lang voordat je een Lab hebt dat luistert en zindelijk is getraind om naar buiten te gaan. Naast mogelijkheden om gebruik te maken van het toilet, hebben Labrador-puppy's gezelschap en socialisatie nodig terwijl ze klein zijn. Zindelijkheidstraining voor een Labrador Retriever-puppy vereist dat je een potje hebt ingesteld voordat de training begint. Gelukkig zijn Labradors een heel slim ras, en ze hebben de neiging om dit met minimale aanmoediging uit te zoeken.

Je kunt je Lab-puppy ook een traktatie geven om goed werk te leveren, Labs zijn een voedselgemotiveerd ras, dus lekkere traktaties helpen veel bij het trainen. Als je onlangs een nieuwe puppy aan je huis hebt toegevoegd, vraag je je misschien af hoe je je Labrador-puppy kunt trainen of potje kunt trainen. Laat ze de verschillende delen van uw huis zien waar ze zich kunnen bevinden en sluit de delen van het huis af waar u niet wilt dat de hond aanwezig is om hierbij te helpen. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.

Dus als uw kleine Labrador-puppy een paar weken oud is, kunt u beginnen met basiscommandowoorden om vertrouwd te raken met de huisroutine en ook met uw stem.

Leave Reply

All fileds with * are required