Labrador die het koekje heeft gestolen?

Zwarte labradors Harley en Loa hebben wat onheil gekregen en hebben een koekje van het aanrecht gestolen. Nu wil hun moeder weten wie verantwoordelijk is. Als ze ze opzij zet, ondervraagt ze ze, in de hoop dat de een de ander zal opgeven. Deze keer bevinden de onschuldige honden zich in een problematische situatie die enigszins lijkt op wanneer een menselijke broer en zus tegen elkaar zouden praten.

Eén van de honden had een koekje gestolen. Hun moeder had echter ontdekt dat het koekje van het aanrecht was gestolen. Dus vraagt ze ze allebei om de waarheid te vertellen omdat ze wil dat ze het juiste doen. Niemand wil een verklikker worden genoemd, maar YouTube-gebruiker Alex Hutchinson wilde weten welke van haar honden het koekje nam.

Wie heeft het koekje van het aanrecht gestolen? A2 Amerikaanse harley-zus stal moeilijke tegenbroer. Een hondenwhodunit is de opzet voor deze video. Het is geen moordmysterie en er is geen butler, maar toch moet de misdaad worden opgelost. Wanneer twee honden worden gevraagd wie het koekje van het aanrecht heeft gehaald, reikt de ene hond uit en legt zijn poot op de andere hond.

Het gebaar zegt duidelijk: „Ze heeft het gedaan. Ik hou wel van het gebruik van een enkel gedrag als basis voor een uitgebreide grap, en het idee is ongetwijfeld schattig. Hoewel het gemakkelijk is om er een beetje over te grinniken, is het ook gemakkelijk om je zorgen te voelen omdat beide honden tekenen van stress vertonen.

Leave Reply

All fileds with * are required