Welk kleurenlab is het rustigst?

English Labs zijn rustiger dan American Labs. Als je merkt dat meer gele Labs „daarbuiten de neiging hebben om rustiger te zijn dan Labs van andere kleuren, heb je waarschijnlijk gelijk. Veel Labrador-eigenaren zijn ervan overtuigd dat er persoonlijkheidsverschillen zijn tussen de kleuren. Sommigen zeggen dat de Yellow Labs de zoetste en rustigste zijn, terwijl Chocolate Labs worden beschouwd als een beetje wild en onstuimig, en Black Labs worden gezien als geduldige jagers.

Er zijn veel onderzoeken gedaan om te zien of een van deze vooroordelen waar is, maar tot op heden is er geen wetenschappelijk bewijs geweest om een van deze beweringen te ondersteunen. Yellow Labs hebben de reputatie speels, vriendelijk en sociaal te zijn. Je ziet ze meestal op het werk als hulphonden en emotionele hulphonden. Dit probleem komt vaak voor bij de meeste honden die het kleurverdunningsgen hebben, zoals Weimaraners, maar dat probleem is niet zo bedreigend, maar het is ook niet te genezen en kan leiden tot terugkerende infectie in de haarzakjes.

Hondenbehendigheid is een populaire sport waar Amerikaanse Labs in kunnen uitblinken, terwijl English Labs misschien niet de behendigheid heeft om op hoog niveau te concurreren. Zwarte labradors zijn al lang favoriet als geweerhonden, maar zijn ook geweldige huisdieren, metgezellen en behendigheidshonden. Alle Labrador Retrievers zijn geweldige honden, en er is niet één kleur Labrador die beter is dan alle andere. Ik raad zwarte laboratoria aan, omdat de enorme hoeveelheid hondenhaar die wordt afgeworpen niet zoveel op je kleding en meubels te zien is als lichter hondenbont.

Ja, Labs zijn goede binnenhonden, ze zijn in feite een van de beste binnenhonden, vergeleken met andere honden, ze zijn stil en kalm, zodat je ze gemakkelijk binnen kunt houden, maar ze moeten worden getraind en gesocialiseerd om ervoor te zorgen dat je pup kan reageren op de basiscommando's. Als u echter verschillende labrador retriever-websites en forums leest of met Lab-eigenaren praat, kunt u een ander verhaal horen. Er zijn verschillende andere kleuren Labradors die je misschien ook ziet genoemd door fokkers, trainers, eigenaren en ook in online gemeenschappen. Labs zijn energiek en zeer speels, en ze zijn vooral bedreven in zwemmen en natuurlijk ophalen.

Niet alle zilveren Labradors hebben last van dit probleem en vachtverdunning leidt niet altijd tot vacht- en huidproblemen. Gele Labradors staan bekend om verschillende rollen, maar misschien het beste van alles omdat ze hulphonden zijn. Naast stereotypen van Labradors op kleur, die al dan niet waar zijn voor uw volgende hond, is er iets kritischer om te overwegen. De ongelukkige waarheid over chocolade Labradors is dat ze vaak meer gezondheidsproblemen hebben dan andere soorten laboratoria.

Kies de kleur Labrador waar je van houdt en doe grondig onderzoek naar een fokker of redding om het temperament en de persoonlijkheid van de hond te vinden die in het algemeen het beste bij elkaar past. Dit sociale ras is geweldig in sport vanwege hun hoge energieniveau, ze zijn gefokt voor werk, de zwarte Labs hebben een natuurlijke drang om te jagen in hun genen.

Leave Reply

All fileds with * are required